Ons verhaal

Ons verhaal

Optimaal genieten van daglicht in huis


Hoogwaardige lichtstraten 
De LichtstraatSpecialist biedt hoogwaardige lichtstraten aan in diverse modellen en afmetingen. Een lichtstraat zorgt voor een stijlvol geheel en geeft uw huis meerwaarde. Zo kunt u optimaal genieten van natuurlijk daglicht.

Vanaf 2007 kregen onze partners van De 
VerandaSpecialist regelmatig de uitdaging om serre’s en veranda’s te monteren met een lichtstraat. Inmiddels hebben wij deze lichtstraten zo doorontwikkeld dat wij deze via De LichtstraatSpecialist exclusief aanbieden aan particulieren en aannemers die op zoek zijn naar een inbouw lichtstraat van hoge kwaliteit.

Maatwerk
Een lichtstraat die past bij de stijl van uw woning. Daar draait het om bij De LichtstraatSpecialist. Daarom bieden we naast onze standaardmodellen ook maatwerk lichtstraten aan. Zo krijgt u een exclusieve lichtstraat, die volledig past bij u en uw woonstijl.

Onze vakmensen, échte ambacht 
Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoogwaardige lichtstraten. Onze teams monteren de lichtstraten desgewenst op locatie waardoor u jarenlang geniet van duurzaam vakwerk!

Benieuwd naar de voordelen van een lichtstraat in uw woning? Vraag gratis de brochure aan en laat u inspireren door onze projecten!